Sexy Leiderschap is een nieuwe visie op Leiderschap. Personal Branding voor ondernemers. De 5 stappen van Sexy Leiderschap leiden tot meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfwaarde. Waardoor jouw persoonlijk succes sneller binnen handbereik komt.

Door je verdiepen in het Sexy Leiderschap en met de 5 stappen aan de slag te gaan leg je een stevige basis voor jezelf en je onderneming. Je bouwt aan een stevig en onderscheidend merk.

Veel ZZP-ers en klein MKB-ers hebben moeite met hun presentatie, hun pitch en het vragen van de tarieven die zij waard zijn. Ook weten ze vaak niet wat hen nu echt onderscheid van anderen en hoe zij hun zichtbaarheid aanzienlijk kunnen vergroten.

 

Waarom Sexy Leiderschap jouw ondernemerschap een boost geeft?

5 redenen:

  • Wat Sexy is, is Hot & Happening

Wereldwijd wordt het woord Sexy bijna automatisch gekoppeld aan de seksuele daad, schaars geklede dames of iets wat ermee te maken heeft. Sexy betekent echter gewoon weg ook dat iets gewild en aantrekkelijk is. Om je te onderscheiden van je duizenden mede ondernemers is het belangrijk dat mensen met jou zaken willen doen. Dat zij jou uitkiezen om hun geld bij uit te geven. Als zij jou Sexy en dus aantrekkelijk en gewild vinden, dan is dat precies wat zij gaan doen.

 

  • Sexy zijn is goed voor je zelfwaarde.

Wat vind jij jezelf waard? Hoe schat jij de waarde van hetgeen je te bieden hebt in? Met de 5 stappen van Sexy Leiderschap breng je je volledige kennis en kunde in kaart. Doordat jij dat nu weer goed op je netvlies hebt, kan jij beter bepalen wat de waarde van dat alles is en er een goede prijs aan hangen. Veel vooral kleinere ondernemers hebben een chronisch gebrek aan financieel zelfvertrouwen en stellen hun tarieven te laag in. Buiten dat dit niet goed is voor hun inkomen, uitgaven en dus de economie, is het funest voor je gevoel van zelfwaarde. We ondernemen niet uitsluitend voor het geld, maar een gedegen financiële waardering voor jouw kennis en kunde is wel degelijk belangrijk.

 

  • Sexy Leiderschap geeft zelfvertrouwen

Zoals bij punt 2 genoemd breng je met het Sexy leiderschap je eigen kennis, kunde en waarde goed in kaart. Als je weer scherp hebt hoe getalenteerd je bent geeft dat als het goed is een boost aan jouw zelfvertrouwen. Vaak wordt gezegd dat bescheidenheid de mens siert. Dat mag dan zo zijn en tegelijkertijd is het ook zo dat als jij ergens goed in bent, je daar vooral ook voor mag uitkomen. Niks mis mee om van jezelf te zeggen dat je de beste bent als je dat ook bent. Mohammed Ali zei: “I am the greatest, I said that even before I knew I was.” Vind jezelf niet beter dan een ander, want dat is arrogantie. Erken wel jouw kwaliteiten en durf jezelf te presenteren als expert op jouw vakgebied.

 

  • Sexy Leiderschap versterkt je samenwerkingen

Als je eenmaal goed in je basis van zelfvertrouwen en zelf erkenning zit middels de 5 stappen wordt samenwerken met anderen makkelijker. Je hebt namelijk geen angst meer dat anderen er met je ideeën vandoor gaan bijvoorbeeld. Ook zie je steeds beter de talenten en vaardigheden van anderen en hoe zij jou en jij hen kunt aanvullen. Door samenwerkingen aan te gaan waarbij een ieder elkaar versterkt vanuit zijn/haar eigen talenten, kennis en kunde ontstaan symbiotische samenwerkingen die er eerder toe leiden dat gezamenlijke doelen worden behaald. Bovendien stimuleert het Sexy leiderschap om je Ego achter je te laten en meer te gaan leven en ondernemen vanuit verbinding, authenticiteit en respect voor jezelf en anderen. Je zal dus eerder gaan voor de win-win dan puur voor je eigen gewin. Dit is het UBUNTU aspect van het Sexy leiderschap.

 

  • Sexy leiderschap vergroot je sales

Met wie werk je liever samen? Met iemand die transparant, passievol en vanuit win-win zaken doet? Of met iemand die zichzelf boven anderen stelt, alleen voor eigen gewin gaat en geen rekening houdt met de kennis en kunde van anderen?

Het moge duidelijk zijn dat binnen het Sexy Leiderschap vooral het eerst genoemde type de voorkeur geniet. Mensen werken nu eenmaal graag samen met mensen die hen mee kunnen voeren in de passie, de droom en de doelen waar zij vanuit en naartoe werken. Hoe mooi is het niet als iemand met schitterende ogen en een dikke glimlach op het gezicht aan het vertellen is waarom hij doet wat hij doet en wat hem beweegt en motiveert. Dat is aantrekkelijk om naar de te luisteren, te kijken en om uiteindelijk zaken mee te doen of mee samen te werken. Sexy dus!

Door te ondernemen en te werken vanuit wie je werkelijk bent, vanuit jouw passie en drijfveren gaan jouw ogen ook weer schitteren, verhoogt jouw positieve energie level en is je impact op anderen groter. Je gunfactor stijgt en dat vergroot je sales.

 

Durf Sexy te zijn!

Sexy leiderschap is ontwikkeld en het boek is geschreven voor mensen die eraan toe zijn de leider in zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Leiderschap staat voor keuzes durven maken, je zelf inzicht en zelfvertrouwen te vergroten zodat je uiteindelijk je leven, onderneming en carrière indeelt zoals jij dat wilt.

Als je op weg bent om succesvol te zijn in wat jij dan ook wilt bereiken voor jezelf, wees dan vanuit jouw authenticiteit, transparantie en passie ook een inspiratie voor anderen.

 

Dat maakt jou een leider, een Sexy Leider!

 

Lees meer over de 5 stappen van Sexy Leiderschap in het boek: Sexy Leiderschap, wordt sexy & succesvol in 5 stappen. Geschreven door Ruth Sinkeler, Sexy Leiderschap en UBUNTU leiderschap expert, trainer, coach en inspirerend spreker.

Wil jij jouw bedrijf en de medewerkers meer Sexy maken? Dat kan. Middels trainingen en lezingen en individuele VIP coaching dagen werk ik graag met je samen. Lees meer op www.clipcoaching.nl Daar staan ook de komende trainingen en events aangekondigd.

 

SneakPeak Sexy Leiderschap!

Vul je naam & e-mailadres in en krijg direct toegang tot het 1e hoofdstuk van het boek!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Wil je ons helpen? Deel dan dit artikel via de social media knoppen hieronder
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone